Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

2 in 1 – Eén cilinder, twee sleutelsets

Sleutel verloren? Dat is niet zo erg!

Dochter, zoon, buurman, schoonmaakster – door iedere extra huissleutel stijgt het risico dat er een sleutel verloren raakt. Wat moet u doen, als u niet zeker weet, of een sleutel daadwerkelijk verloren is of als u het overzicht heeft verloren, over wie er nu wel en geen sleutel heeft? Gelijk het hele slot vervangen? DOM heeft hiervoor een duidelijk eenvoudigere oplossing in het assortiment: het 2in1 systeem.

Zo werkt het

Als u een sleutel kwijt bent of heeft verloren, of als een sleutel werd gestolen, codeert u de cilinder gewoon opnieuw: DOM sluitsystemen met 2in1-functie zijn af fabriek voorbereid voor een tweede sluiting, die u zelf indien nodig in een mum van tijd kunt omzetten. Een 360°-draaiing in de cilinder met de tweede sleutel activeert automatisch de nieuwe sluiting. De oude sleutels verliezen hun autorisatie en u kunt zich weer absoluut veilig voelen.


Comfort in kwadraat: ix Saturn

Naast de handige 2in1-functie bij verlies van de sleutel heeft het innovatieve DOM sluitsysteem nog meer comfortabele extra's te bieden: Het systeem kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met elektronische componenten, zoals de ENiQ® Pro en ELS® Pro en de ClipTag als sluitmedium. Zo combineert u de voordelen van de mechanica met de voordelen van de elektronica in slechts één systeem.