Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Deurbeveiliging

Sluiten met zekerheid!

Deuren vormen tijdens een inbraak één van de doelwitten. Het goede nieuws: Inbrekers hebben geen tijd en geven bij goed beveiligde objecten na enkelen minuten op. Maar wat is nu precies optimale veiligheid van de deur? Wij hebben het antwoord en een bijpassend sluitsysteem voor elke vereiste veiligheid.

Zo ziet een perfecte bescherming van de deur eruit

Er bestaan verschillende manieren om huis- en appartementsdeuren rondom te beveiligen en inbrekers buiten de deur te houden. Het belangrijkste van een optimale deurbeveiliging is een veilig sluitsysteem.

De eigenschappen van een veilig sluitsysteem:

Boorbeveiliging: belemmerende maatregelen tegen uitboorpogingen door gebruik te maken van cilinderelementen van hard metaal.

Manipulatie- en klopbescherming: tegen intelligente openmethoden door speciale stiftvergrendelingen

Kopieerbescherming: door componenten in de sleutel, die het maken van sleutelkopieën uiterst moeilijk maken.

SKG goedkeuring: door een onafhankelijk testinstituut erkende, grootst mogelijke bescherming tegen inbraak- en ontgrendelingspogingen (optioneel).

Ongeacht of het mechanisch of elektronisch is – DOM sluitsystemen voldoen aan de hoogste eisen qua zekerheid en kwaliteit. Wij bieden u voor iedere veiligheidsbehoefte een passend sluitsysteem. Kies zelf, welk mechanisch systeem het beste bij uw wensen past.


Uitstekende veiligheid: Het 3-stappen systeem voor iedere behoefte

Het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) heeft in samenwerking met de politie een 3-sterren systeem ontwikkeld, dat mechanische sluitsystemen verdeelt in drie verschillende veiligheidsklassen en u zo een snel overzicht over het desbetreffende veiligheidsniveau verleent. Natuurlijk zijn de DOM sluitsystemen ook volgens dit systeem beoordeeld en duidelijk gecertificeerd. Wij bieden u voor iedere veiligheidsbehoefte een passende cilinder. Kies zelf, welk mechanisch systeem het beste past.

Mechanische sluitsystemen