Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Één sleutel voor vele deuren

Eén voor allen

Wie kent het niet? Huis, appartement, garage, kelder, kantoor, auto, fiets ... voor alles heeft u een sleutel. De sleutelbos wordt steeds zwaarder en onoverzichtelijker. Het wordt bijzonder vervelend, als u in het donker voor de huis- of garagedeur staat. Maak nu een einde aan het zoeken naar de juiste sleutel – met één sleutel voor alle deuren.

Gelijksluitende cilinders

Bij gelijksluitende cilinders opent u met één sleutel alle cilindersloten – bijvoorbeeld van de voordeur, appartementsdeur, kelderdeur, garagepoort, tuinhek, brievenbus of fietsenstalling. De perfecte oplossing voor eengezinswoningen!

Voorbeeld: Één sleutel – 10 deuren

In een eengezinswoning kunnen alle tien deuren geopend worden met dezelfde sleutel. Hierbij kunnen meerdere sleutels in gebruik zijn. Waardoor met één sleutel alle cilinders geopend kunnen worden (gelijksluitend).


En de veiligheid?

Natuurlijk is het sluitsysteem absoluut veilig – want alle cilinders kunnen worden voorzien van de beproefde veiligheidskenmerken zoals boorbeveiliging en manipulatiebeveiliging. Bovendien is er nog de gecertificeerde cilinderset. Hierbij wordt het sluitsysteem samen met een veiligheidscertificaat geleverd. Het veiligheidscertificaat is in principe uw "identiteitskaart", waarmee u als eigenaar de gecertificeerde cilinderset identificeert. Reservesleutels of reservecilinders zijn verkrijgbaar met de veiligheidskaart bij de Fabrikant.