Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Klein sluitsysteem

Voor kleine & grote sleutelkinderen

U wilt als huiseigenaar voor meer controle en veiligheid zorgen? Het kleine centrale sluitsysteem is het beste systeem, om aan de wensen van alle bewoners tegemoet te komen. Met een centrale voordeurcilinder en eigen sleutel voor de appartementsdeur kiest u voor de veilige oplossing en heeft u altijd een overzicht over het aantal sleutels.

Een sluitsysteem is een combinatie van veiligheidscilinder en sleutels, die meerdere deuren kunnen openen. De cilinders hebben afhankelijk van de behoefte verschillende sleutels. Het kleine sluitsysteem is bijvoorbeeld geschikt voor meergezinswoningen met een gemeenschappelijke voordeur. Normaal gesproken gaat het hier om een centraal sleutelplan: Iedereen heeft toegang tot de centrale voordeur, daarna heeft echter iedereen alleen toegang tot zijn eigen Appartement.

Centraal hoofdsleutelsysteem (C)

Bij het centrale  hoofdsleutelsysteem sluit een appartementssleutel het eigen appartement en alle centrale deuren, die door alle huurders worden gesloten, zoals bijv. voordeur, tuindeur, kelderdeur. Geen enkele sleutel past echter op een andere appartementsdeur. Individuele sloten van brievenbus en meterkasten of huurderkelders kunnen evenaans aan de appartementsdeur worden aangepast.

Voorbeeld: Tweegezinswoning

Ledere familie heeft een eigen sleutel. De appartementssleutel opent de centrale deuren (voordeur en achterdeur) en de desbetreffende appartementsdeur en de kelder. Geen enkele bewoner kan met zijn sleutel de deur van een andere huurder openen.