Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Toegangscontrole

3 x extra goed

Toegangscontrole op elektronische basis biedt zowel de meest veilige alsook de gemakkelijkste mogelijkheid het eigen huis te beschermen. Daarom kiezen steeds meer huiseigenaren voor elektronische toegangscontrole. En daarvoor bestaan goede redenen: extra beveiliging, extra comfort en extra controle.

Extra beveiliging

Met een elektronisch sluitsysteem, bestaande uit een cilinder of deurbeslag en transponder, beveiligt u uw huis op het hoogste niveau. In geval van geweld blijft de deur gesloten, aangezien de cilinder bovendien ook mechanisch wordt beveiligd.

Extra comfort

De toekomst van de huisbeveiliging is sleutelloos. Met een elektronisch<s>e</s> toegangssysteem heeft u slechts een transponder nodig, waarmee u alle deuren – van de huisdeur tot en met de garage – kunt openen. De transponder is verkrijgbaar als sleutelhanger en als ClipTag om op een mechanische sleutel te steken. Voor het openen wordt de transponder gewoon voor de cilinder gehouden.

Extra controle

Heeft u huurders in uw huis? Dan kunt u met de elektronische cilinder gelijktijdig makkelijk en veilig de toegangsrechten beheren – u kunt bijvoorbeeld bepalen, welke huurder toegang heeft tot welke ruimtes. De bevoegdheden kunt u op ieder moment zelf veranderen.


Guardian S

Bij de Guardian S heeft DOM alle elektronische eigenschappen van de Protector® in een beslag gecombineerd. De lezer, functionele delen, mechatronica en het batterijvakje bevinden zich in het buitenbeslag. Daarom kan de beslaglezer eenzijdig aan de buitenkant gemonteerd worden.  Bovendien  overtuigt de Guardian door zijn tijdloos en functioneel design.

ENiQ® Pro

Het beveiligingssysteem biedt een verhoogde weerstand tegen mechanische en elektronische manipulatiepogingen. Als de buitenknop door geweld wordt beschadigd, blijft de deur dicht! Dankzij de eenvoudig te monteren elektronische knopcilinder Protector behoren de tijden van grote sleutelbossen tot het verleden. En mocht u de transponder eens verliezen, hoeft u noch cilinder noch transponder te vervangen – deze wordt gewoon uit het systeem verwijderd. De programmering vindt nu heel eenvoudig plaats via software en computer.