Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Administratie & openbare gebouwen

Goed beheerd

Van het stadhuis, de brandweer en de recycling tot en met het stadskantoor - de instellingen van het openbare leven zijn divers. En ook de eisen aan de veiligheidstechniek zijn legio.

Veiligheid ook na het werk

In openbare gebouwen zijn vooral twee dingen van belang: een betrouwbare toegangsorganisatie, zodat gevoelige ruimten worden beschermd en een open sfeer tijdens de bezoekuren. Met een elektronisch sluitsysteem kunnen de twee tegenpolen gemakkelijk gecombineerd worden, omdat dankzij de individuele toekenning van toegangspermissies personeelkantoren en serverruimten bijvoorbeeld gesloten zijn voor bezoekers, maar de openbare ruimten toegankelijk zijn. Bovendien kunnen tijdelijke permissies worden verleend, als gemeenschappelijke ruimten bijvoorbeeld na werktijden nog door verenigingen worden gebruikt. Het voordeel: Er hoeft geen personeel de deuren te openen en sluiten, maar het sluitsysteem herkent zelfstandig, wie ook nog 's avonds na 20.00 uur naar binnen mag. Ook voor de brandweer, waar de kazerne niet 24 uur per dag wordt bemand, zijn dergelijke oplossingen ideaal.

Geen administratieve lasten

De meest diverse toegangspermissies kunnen met een elektronisch sluitsysteem van DOM zonder problemen worden beheerd - dankzij een speciale software. Op deze manier kan het verlenen van permissies heel eenvoudig en zonder veel moeite plaatsvinden. Als een elektronische sleutel verloren raakt, wordt hij gewoon uit het systeem verwijderd en is zodoende onschadelijk. Het kostbare vervangen van sluitsystemen behoort zodoende tot het verleden - een financieel pluspunt, dat vooral in tijden van geringe budgetten enorm belangrijk is. Bovendien kunnen elektronische sluitsystemen van DOM worden verbonden met andere systemen zoals tijdregistratie of het betalen in de kantine, waardoor de administratieve lasten nogmaals worden verminderd.

Dienst naar regels

Geen deur is hetzelfde. Zeker niet in openbare gebouwen, waar bijvoorbeeld in veel gebieden vluchtroutes- of brandwerende deuren zijn voorgeschreven. Ook voor dergelijke speciale eisen biedt DOM Sicherheitstechnik de passende systemen - natuurlijk met de juiste certificeringen.

Met verstand: Elektronische toegangsorganisatie van DOM

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan het alarmsysteem of de tijdregistratie gaat - met de elektronische sluitsystemen van DOM en de juiste software-oplossing kunt u ieder object perfect organiseren.

Meer over de ENiQ® Pro, ELS® Pro, Guardian en de software leest u hier.