Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Banken en financiële instellingen

Zo veilig als Fort Knox

In geen enkele andere branche is veiligheid zo belangrijk als bij <s>de</s> banken: materiële waarden bevinden zich in de kluis en de kassa’s en in de kantoren moeten de klantengegevens tegen toegang door onbevoegden worden beschermd. Desalniettemin brengen iedere dag klanten een bezoek aan de vestigingen en zij moeten zich op hun gemak en veilig voelen. Een betrouwbaar sluitsysteem dat de grootst mogelijke veiligheid combineert met een hoog comfort is essentieel.

Hoogste beveiligingsniveau

Klantengebieden in banken moeten er uitnodigend en fraai uitzien - tijdens de openingstijden moeten de klanten zonder problemen toegang tot de balies en automaten-terminals hebben. Een elektronisch sluitsysteem zoals de Protector® 125 kHz is in dit geval een ideale oplossing: Het heeft uitgebreide toegangsorganisatiefuncites. Zo kunt u buiten de openingstijden individuele toegangspermissies voor bijvoorbeeld geldkoeriers of het schoonmaakpersoneel verlenen.

Geen kans voor criminelen

Het management heeft normaal gesproken toegang tot alle ruimten in de bank, adviseurs en baliepersoneel vaak slechts tot bepaalde gebieden. Personeel in opleiding pendelt eventueel zelfs tussen verschillende vestigingen. Deze individuele - en deels vaak wisselende - toegangspermissies kunnen zonder problemen in een elektronisch sluitsysteem worden geregeld. Als er bij al deze omstandigheden een transponder, zo heten de elektronische sluitmedia, verloren raakt, loopt de veiligheid geen gevaar. Want in no time kunnen verloren transponders worden gewist. Bovendien kan het sluitsysteem ook worden aangesloten op het alarmsysteem, zodat deze systemen samenwerken. Een grote bescherming tegen manipulatie van buitenaf is natuurlijk ook gewaarborgd.

Nog een plus van een DOM sluitsysteem: Sluithiërarchieën kunnen tot in het kleinste detail worden gedefinieerd. Want het omvangrijke productportfolio biedt voor iedere situatie de juiste oplossing en is onderling compatibel.


Slimme prijswinnaar: Guardian

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan het alarmsysteem of de tijdregistratie gaat - met de Guardian en de juiste software-oplossing kunt u ieder object perfect organiseren.

Meer over de Guardian en software van DOM vindt u hier