Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Centraal beheer van toegangsautorisaties

Alles op een rijtje

Hoe groter het bedrijf, hoe groter het aantal sluitmedia - deze eenvoudige formule zegt waar het om draait voor de meeste bedrijven, instellingen en inrichtingen. Hoe handig zou het zijn, alle sluitmedia en gebruikers vanaf één punt samen te kunnen  organiseren en beheren.

Dat kan: met de software van DOM Sicherheitstechnik.

Twee grote denkers

DOM biedt twee software-oplossingen aan voor het beheer van sluitmedia: ELS® Software en ENiQ® Access Management Software. Beide helpen, de functies van elektronische sluitsystemen van DOM in volle omvang te gebruiken. Van de programmering via inbedrijfstelling tot het beheer van alle aangesloten componenten. Zo kunnen in een bestaande organisatiestructuur bijvoorbeeld zonder problemen en snel gebruikers worden toegevoegd of veranderd - bijvoorbeeld als afdelingen verhuizen of gebruikers nieuwe taken krijgen. De bediening is zo eenvoudig en comfortabel en via gangbare eindapparaten zoals computer, laptop of notebook mogelijk. Natuurlijk is de software van DOM compatibel met alle standaard browsers en kan hij ook met interfaces van externe systemen worden gekoppeld.

De beproefde klassieker: ELS® Software

Met de ELS® Software kunnen alle DOM producten op basis van de 125 kHz Hitag frequentie worden bediend

Hier kunt u meer over de ELS® Software lezen

Genie: ENiQ® Access Management Software

De nieuwe ENiQ® Access Management Software werd ontwikkeld als een uniform management platform voor de DOM 13,56 MHz Mifare-familie - en overtuigt met zijn vaardigheden.

Meer informatie over de ENiQ® Access Management Software vindt u hier