Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Commercie & industrie

Alles en nog veel meer

Loods, kantoren, kantine, cafetaria en warenhuis - zo divers de gebouwen zijn, zijn ook de wensen voor de sluitsystemen op industreel en commercieel gebied. Dagelijks moeten hier ontelbaar veel toegangspermissies van medewerkers, leveranciers en bezoekers worden georganiseerd. Klinkt onmogelijk? Is het echter niet: Men moet alleen weten, hoe het gaat. Net zoals DOM.

Van A tot Z

Of het nu grote of kleine bedrijven zijn - de toegangsorganisatie in het bedrijf moet doordacht zijn, zodat de veiligheid en organisatie voortdurend wordt gewaarborgd en de sluitsystemen flexibel aan de eisen kunnen worden aangepast. Dan is bijvoorbeeld ook naderhand een uitbreiding van de installatie mogelijk - dat geldt overings ook voor de integratie van een bestaande mechanische sluitinstallatie. Elektronische sluitsystemen maken de ??individuele toekenning van permissies mogelijk: Van stagiaires tot en met de baas, van kantoor tot en met de serverruimte. Temporaire en ruimtelijke beperkingen vormen hierbij geen probleem. En ook de verbinding aan externe elektronische systemen zoals bijvoorbeeld een inbraakalarm is mogelijk. Het beheer van de verschillende permissies geschiedt via een gebruiksvriendelijke software. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wie was dat?

Vooral in grote bedrijven kan het bovendien zinvol zijn te registreren, welke sluitgebeurtenissen wanneer en waar hebben plaatsgevonden. Ook dat is geen probleem, want met een elektronisch sluitsysteem van DOM kan dat zonder problemen gedocumenteerd worden.

Met verstand: Elektronische toegangsorganisatie van DOM

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie of de koppeling aan de inbraakmelding gaat - met de elektronische sluitsystemen van DOM en de juiste software-oplossing kunt u ieder perfect perfect organiseren.

Meer over de ENiQ® Pro, ELS® Pro, Guardian en de software leest u hier.