Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Gezondheid & sociale instellingen

Ziekenhuiscomplex

Patiëntenkamer, medische ruimte, laboratoria, administratie, woongebouwen voor zusters zijn slecht enkele afdelingen, die tot een ziekenhuiscomplex kunnen horen. En overal geldt een andere veiligheidseisen en toegangspermissies. Dom weet, hoe deze economisch en betrouwbaar kunnen worden beheerd.

Openheid versus discretie

Bezoekers willen naar hun familieleden en willen hierbij niet ontelbaar veel beveiligingspoortjes moeten passeren. Gelijktijdig mag natuurlijk niet iedereen in de patiëntenkamers of toegang hebben tot kritische ruimten zoals operatiekamers of administratiekantoren. Hier bevindt zich per slot van rekening waardevolle apparatuur en persoonlijke patiëntgegevens. Het juiste sluitsysteem moet rekening houden met deze verschillende voorwaarden en deze ook kunnen beheren - zoals een elektronisch sluitsysteem van DOM. Daarmee kunnen temporaire en vertrekafhankelijke permissies worden toegekend en zelfs worden gecontroleerd, wie bijvoorbeeld als laatste toegang had tot de behandelingskamer. Een dergelijke slimme oplossing voor ziekenhuizen is de beslaglezer Guardian, die bovendien ook heel intuïtief te gebruiken is, wat vooral in publieke ruimten belangrijk is.

Meer dan deur open en dicht

Bovendien kunnen elektronische transponders worden gekoppeld aan verdere functies zoals tijdregistratie of factureringssystemen. De transponders, de elektronische sluitmedia, openen en vergrendelen dan niet alleen de deuren, maar kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor het betalen in de kantine. Ook gebouwen zoals woonvertrekken kunnen aan een elektronisch sluitsysteem worden gekoppeld en met een bestaand mechanisch systeem worden gecombineerd. En DOM kan nog meer: Tot en met het medicijnkastje of de serverruimte kan een gemeenschappelijke sluithiërarchie worden gedefinieerd. Slim? - Slim.

Goed verzorgd

Vooral voor oudere mensen of mensen met een beperking speelt geborgenheid en veiligheid een belangrijke rol - maar desalniettemin moet een sluitsysteem voor hen eenvoudig te bedienen zijn en verschillende ruimtelijke situaties beheren. Want in verpleeghuizen bevinden zich vaak niet alleen patiëntenkamers en -woningen maar ook gemeenschappelijke ruimten. Ook voor dergelijke objecten biedt DOM met de Guardian een passend elektronisch sluitsysteem aan. De beslaglezer is bevestigd aan de deur, goed zichtbaar, leest de toegangspermissie van de transponder en men gebruikt de normale deurkruk.

Slimme prijswinnaar: Guardian®

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan het alarmsysteem of de tijdregistratie gaat - met de Guardian en de juiste software-oplossing kunt u ieder object perfect organiseren.

Meer over de Guardian en software van DOM vindt u hier

Wees op de hoogte: AccessManager

Toegangscontrole aan de muur - de AccessManager wandlezer.

Meer over de wandlezer en software van DOM vindt u hier