Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Hotels & horecabedrijven

De gast staat centraal

De ene groep gasten komt aan, de andere groep checkt uit - zo ziet de dagelijkse gang van zaken in hotels en pensions eruit. En sommigen verliezen een sleutel of vergeten hem bij vertrek weer in te leveren. Wat vroeger een echt veiligheidsrisico veroorzaakte, kan tegenwoordig zonder problemen met een elektronisch sluitsysteem worden opgelost.

Aanpasbaar

Sluitsystemen in hotels moeten bijzonder flexibel, eenvoudig te beheren en voor de gast bovendien comfortabel zijn. Bijna dagelijks veranderen de toegangspermissies. Bovendien moet- schoonmaak- en servicepersoneel toegang tot de kamers en tot de medewerkerruimten hebben. Bij zo veel gebruikers raakt er wel eens een sleutel kwijt of wordt vergeten af te geven. Een toegangsorganisatie met een elektronisch sluitsysteem is hier nagenoeg onvermijdelijk - want hiermee kunnen toegangspermissies tot op de minuut nauwkeurig worden geregistreerd. Of in geval van verlies van de transponder, het elektronische sluitmedium, direct worden verwijderd. De veiligheid van de hotelkamer is zodoende 24 uur per dag gewaarborgd. Nog een voordeel van de transponder: Ze zijn divers qua vorm en ontwerp en kunnen daarom ook individueel in het design van het hotel worden geleverd.

Hoe gaat dat?

Zelfs ervaren reizigers kennen het: je staat voor de deur en weet helaas niet, hoe de deur open gaat. Waar moet men drukken of trekken en waar moet men de kamerkaart insteken of voorhouden? Voor dergelijke situaties heeft de DOM de Guardian ontwikkeld: De leeszone voor de transponder is direct herkenbaar en met behulp van het rode of groene signaal ziet men direct, of men naar binnen kan of niet. De deurkruk ziet eruit als een normale kruk en wordt daarom intuïtief op de juiste manier bediend. Bij zo veel functionaliteit ziet de Guardian er bovendien ook nog eens mooi uit: Zijn ontwerp werd bekroond met de Red Dot Design Award en door de talrijke kleur- en vormvariaties past hij zich elegant aan iedere architectonische omgeving aan.

Nog meer opties

Maar niet alleen kamerdeuren kunnen via een elektronisch sluitsysteem worden bestuurd. Dankzij de wandlezer bij liften of ook in de parkeergarage kunnen heel eenvoudig individuele permissies voor etages of andere gebieden worden verleend. Bovendien kunnen de transponders worden verbonden met andere systemen zoals factureringssystemen, zodat men met de kamerkaart bijvoorbeeld ook in het restaurant of in de spa kan betalen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Slimme prijswinnaar: Guardian

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan de inbraakmelding of de tijdregistratie gaat - met de Guardian en de juiste software-oplossing kunt u ieder perfect perfect organiseren.

Meer over de Guardian en software van DOM vindt u hier

Ontwerpdiversiteit: Transponders van DOM

Dun, rond, hoekig - elektronische sluitmedia zoals transponders zijn zeer divers. Één ding blijft echter hetzelfde: hun functionaliteit.

Meer informatie over onze transponders vindt u hier.