Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Kantoor oplossingen

Open deuren

In ruimtes zoals bijvoorbeeld kantoren van overheidsinstellingen en openbare instellingen is het een komen en gaan. Klanten willen worden geadviseerd en de collega van de overkant komt snel voorbij met een vraag<s>je</s>. Desalniettemin moet de toegang tot de kantoren georganiseerd en gecontroleerd worden - de oplossing is een bijzonder eenvoudig te bedienen sluitsysteem van DOM dat nagenoeg vanzelfsprekend is: de Guardian.

Leuke collega

De Guardian heeft het potentieel de lievelingscollega te worden: Hij ziet er fantastisch uit, is competent en doet niet moeilijk. Want de beslaglezer, die reeds de Red Dot Design Award heeft ontvangen, wordt in ontgrendelde toestand net zoals een normale deurkruk gebruikt. Gewoon de kruk naar beneden drukken en klaar is Kees. De juiste oplossing, ook in ruimtes met veel bezoekers zoals bijvoorbeeld in openbare gebouwen.

Betrouwbare bewaker

Maar de Guardian is tegelijkertijd een echt organisatietalent. Net zoals alle elektronische sluitsystemen van DOM maakt hij de toewijzing en het beheer van individuele toegangspermissies in complexe complete systemen mogelijk. Bovendien beschermt hij betrouwbaar: Is hij afgesloten - de bediening vindt plaats via een transponder – dan laat hij niemand binnen.

Slimme prijswinnaar: Guardian

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan het alarmsysteem of de tijdregistratie gaat - met de Guardian en de juiste software-oplossing kunt u ieder object perfect organiseren.

Meer over de Guardian en software van DOM vindt u hier.