Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Optimalisatie van bestaande sluitsystemen

Te groot geworden?

Dat kent men van kinderschoenen. Gisteren pasten ze nog en vandaag zijn ze al te klein. Deze situatie komt ook vaak voor bij sluitsystemen: Het kantoor wordt uitgebreid en er komen nieuwe ruimtes bij, die worden voorzien van elektronische cilinders. Maar hoe zit het met  het mechanische sluitsysteem in de oude gebouwen? Moet deze nu compleet worden vervangen?

Twee vliegen in één klap

Met sluitsystemen van DOM Sicherheitstechnik is de latere uitbreiding van een bestaande systeem helemaal geen probleem. Met slimme oplossingen zoals de ClipTag, een elektronische transponder, die op de bestaande sleutel wordt geplaatst, kunnen mechanische sluitsystemen met elektronische componenten worden aangevuld - kostenefficiënt met gelijktijdig de volledige functionaliteit. De gangbare sleutel werkt op de bestaande deuren en de elektronische transponder werkt op de nieuwe. Bovendien biedt de combinatie met een elektronisch sluitsysteem ook nieuwe mogelijkheden inzake de verbinding met een inbraakbeveiligingsinstallatie.

Opgeschoven: ClipTag

De ClipTag is vooral: praktisch. Want hij zorgt ervoor, dat een gewone sleutel wordt veranderd in een elektronische transponder.

Meer over de ClipTag en andere transponders van DOM vindt u hier.

Slim: Elektronische toegangsorganisatie van DOM

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan het alarmsysteem gaat - met de elektronische sluitsystemen van DOM en de juiste software-oplossing kunt u ieder object perfect organiseren.

Meer over de ENiQ® Pro, ELS® Pro, Guardian en de software leest u hier.