Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Parkeergarage management

Plaatsverdediging

Uw bedrijf ligt in een begeerde omgeving in het centrum? Dan kan het van voordeel zijn, een goede infrastructuur in de buurt te hebben - maar ook nadelen: Want daardoor wordt de parkeerplaats van het bedrijf al snel een geliefde plek. Met slimme sluitsystemen kan ongewenst gebruik van belangrijke parkeerterreinen worden verhinderd.

Hier parkeer ik

Een belangrijke afspraak en uw parkeerplaats is bezet door iemand anders? Dat kan kostbare tijd en zenuwen kosten. Een elektronisch sluitsysteem kan een einde maken aan de problemen. Met vast geïnstalleerde wandlezer-units zoals de AccessManager kunnen slagbomen van parkeerplaatsen worden bediend. Eventjes de transponder van de AccessManager voor de wandlezer houden en de wandlezer herkent dat u toegang heeft waarna de slagboom open gaat. Makkelijker kan het niet en foutparkeerders hebben geen kans.

Ook bij hotels en sportstudio's scoren de wandlezers. Parkeerpermissies kunnen direct op de kaart van de kamer of de toegangskaart worden opgeslagen en zorgen zo voor een ongecompliceerde toegang tot de parkeerplaatsen.

Hier kunt u meer lezen over de DOM wandlezer