Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Sportfaciliteiten & evenementen

Op uw plaatsen, klaar, af

Of het nu om het Olympisch Stadion of de tennisclub om de hoek gaat - sportfaciliteiten zijn een synoniem voor topprestaties Ook op het gebied van veiligheid. Want de eisen aan sluitsystemen in deze objecten vereisen absolute flexibiliteit bij de toegangsorganisatie, zodat fans, pers, spelers en functionarissen daadwerkelijk alleen toegang tot de ruimten hebben, waar ze iets te zoeken hebben.

Sterren op hun plaats

Sportevenementen vereisen een logistieke topprestatie. Mensenmassa's moeten worden georganiseerd: De fans van de gasten hebben hun bereik, net zoals de pers, VIPs, spelers en officials. Bovendien moeten dienstverleners zoals security of cateraar toegang tot de ruimten hebben. Om ervoor te zorgen, dat het geen janboel wordt, is het belangrijk met een geavanceerd veiligheidsconcept voor orde te zorgen - van de toegang tot de parkeerplaatsen tot en met de kleedkamer van de spelers.

De oplossing is een elektronisch sluitsysteem, dat gevoelige gebieden beschermt tegen onbevoegden, maar tegelijkertijd snel kan worden aangepast. Want pers of dienstverleners hebben tijdens evenementen vaak maar tijdelijke of dagelijkse toegang. De elektronische toegangsorganisatie heeft bovendien ook het voordeel, dat toegangspermissies direct kunnen worden herroepen - bijvoorbeeld als een sluitmedium verloren raakt of na een evenement niet weer wordt afgegeven. Ook voor kleinere sportfaciliteiten, die vaak door verschillende teams en clubs worden gebruikt, loont dit concept.

Geen paniek

Waar veel mensen zijn, kan ook wel eens iets gebeuren. DOM biedt daarom ook speciale oplossingen voor vluchtroutes en brandwerende deuren. Zodat ook in noodgevallen de veiligheid wint.

Met verstand: Elektronische toegangsorganisatie van DOM

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan het alarmsysteem of de tijdregistratie gaat - met de elektronische sluitsystemen van DOM en de juiste software-oplossing kunt u ieder object perfect organiseren.

Meer over de ENiQ® Pro, ELS® Pro, Guardian en de software leest u hier