Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Toegangsorganisatie

Organisatiegenie

Ongeacht of het om een bestuursgebouw, school, ziekenhuis, hotel, luchthaven of een woning gaat - de diversiteit aan gebouwen en het gebruik ervan is oneindig. Maar overal geldt hetzelfde: Niet iedereen mag altijd naar binnen en niet iedereen heeft toegang tot alle ruimten. Vooral in bedrijven en publieke gebouwen zijn de toegangsvoorwaarden daarom zeer complex. Een elektronisch sluitsysteem helpt bij de betrouwbare organisatie en zorgt voor veiligheid.

Diverse oplossingen

DOM Sicherheitstechnik biedt voor ieder object de passende oplossing. Voor iedere deur en deursituatie hebben we het juiste systeem. Een breed scala aan uitvoeringen en nagenoeg onbeperkte verbindings- en bedieningsmogelijkheden kenmerken de toegangsorganisatie van DOM. Een eigen software helpt de gebruiker, altijd <s>een</s> overzicht te houden en de toegangsorganisatie aan veranderende omstandigheden aan te passen.
Kortom: alles begint met de inidviduele eisen, en eindigt met een compleet sluitconcept, offline, online of virtueel in een netwerk. DOM en uw dealer helpen bij de analyse en keuze van het juiste sluitsysteem - praat met ons!

En morgen?

Niets blijft zoals het was - deze uitspraak geldt voor de meeste objecten. Bewoners en medewerkers komen en gaan, afdelingen verhuizen, een bedrijf breidt uit of de veiligheidseisen worden gewoon complexer. Ook dat is voor een systeem voor toegangsorganisatie van DOM geen probleem. Of het om een uitbreiding van een mechanisch<s>e</s> sluitsysteem of elektronische componenten of de verbinding van verschillende elektronische componenten gaat - dat kan met DOM allemaal zonder problemen gerealiseerd worden.

Slim: Elektronische toegangsorganisatie van DOM

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan het alarmsysteem of de tijdregistratie gaat - met de elektronische sluitsystemen en de juiste software-oplossing kunt u ieder object perfect organiseren.

Meer over de ENiQ® Pro, ELS® Pro,  Guardian en de software leest u hier