Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Vliegvelden & verkeer

Veilig begin van de vakantie

Vliegvelden, stations en andere verkeersknooppunten zijn kritische punten, als het om de veiligheid gaat: Meer dan 50 miljoen passagiers en meer dan 70.000 medewerkers hebben bijvoorbeeld toegang tot het vliegveld van Frankfurt. Om ervoor te zorgen, dat hier geen chaos ontstaat, heeft men een sluitsysteem nodig, dat absoluut betrouwbaar is.

Achter de schermen

Reizigers hebben vaak haast - daarom is het des te belangrijker, dat ze zich in de desbetreffende bereiken vrij kunnen bewegen. Maar er zijn ook veel gebieden, waar ze geen toegang hebben. En ook de toegangspermissies voor medewerkers zijn legio: controlecentra, verkeerstoren en ook de bagageruimtes zijn verboden voor onbevoegden. De deuren tot deze  gebieden moeten daarom bijzonder goed beveiligd worden, zodat hier geen schade kan ontstaan. Om zo een verscheidenheid van verschillende permissies correct te organiseren en te beheren is een elektronisch sluitsysteem noodzakelijk. Bovendien raakt bij zo veel gebruikers ook wel eens een sleutel verloren - ook hier scoren de elektronische oplossingen, want zij stellen u in staat de verloren geraakte transponders snel te wissen - de veiligheid van de deuren blijft hiermee gewaarborgd.

Eenvoudig beheer, slimme verbindingen

De meest diverse toegangspermissies kunnen met een elektronisch sluitsysteem van DOM zonder problemen worden beheerd - dankzij een speciale software. Op deze manier kan het verlenen van permissies heel eenvoudig en zonder veel moeite plaatsvinden.

Ook de toegangspermissie voor parkeerplaatsen voor medewerkers kan op de transponders geregistreerd worden: De transponders worden gewoon voor de Access Manager gehouden en de slagboom of het hek gaat open. Handig? Vinden wij ook.

Dienst naar regels

Geen deur is hetzelfde. Zeker niet in openbare gebouwen, waar bijvoorbeeld in veel gebieden vluchtroutes- of brandwerende deuren zijn voorgeschreven. Ook voor dergelijke speciale eisen biedt DOM Sicherheitstechnik de passende systemen - natuurlijk met de juiste certificeringen.

Met verstand: Elektronische toegangsorganisatie van DOM

Of het om complexe sluithiërarchie, tijdafhankelijke toegangspermissie, koppeling aan het alarmsysteem of tijdregistratie gaat - met de elektronische sluitsystemen van DOM en de juiste software-oplossing kunt u ieder object perfect organiseren.

Meer over de ENiQ® Pro, ELS® Pro, Guardian en de software leest u hier.