Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Begeleiding productontwikkeling

Sluitsystemen op maat

Als het erop aan komt, veiligheidsconcepten voor uw producten of systemen op maat te maken, zijn wij uw partner. Als specialist voor industriële toepassingen passen onze ingenieurs op het gebied van mechanica, elektronica en elektromechanica hun know-how toe en begeleiden uw OEM-oplossing. Afhankelijk van de wensen maken wij gebruik van de kennis van de complete Sécuridev-groep. Het resultaat: baanbrekende, gepatenteerde oplossingen.

Eerst het concept, dan de ontwikkeling

Wij bekijken uw productieprocessen nauwkeurig en ontwikkelen voor u een relevante oplossing die precies voldoet aan uw behoeften. Idealiter zijn wij vanaf het begin af aan betrokken, wij adviseren, om u het juiste sluitsysteem aan te bevelen en om voor u het concept te ontwikkelen, dat u niet alleen veiligheid, maar ook een duurzaam zakelijk succes garandeert.

"Onmogelijk" kennen wij niet

Of het om een geldautomaat, benzinepomp, meubels of een serverkast gaat – wij maken van alles een speciale beveiliging. Voor ieder gewenst veiligheidsniveau, voor iedere objectsituatie (indoor en outdoor), voor iedere instelling en ook voor iedere omgeving bieden wij een specifieke oplossing aan.

Constructie en productie – dichtbij en "made in Europe"

In het kader van het ontwikkelingsproces worden tekeningen, prototypes, monsters en 0-series geproduceerd, totdat ze gereed zijn voor productie. Van de ontwikkeling via de constructie tot en met de productie voeren wij alle dienstverleningen zelf uit. Maak gebruik van de voordelen, die u bij een partner ter plaatse en een productie in Duitsland en Europa heeft: directe nabijheid, persoonlijke contactpersoon, uitstekende kwaliteit en de Europese aanwezigheid van de Sécuridev-groep.

Dialoog, transparantie, partnerschap

Als wij uw business, uw behoeften en ook uw problemen begrijpen, kunnen wij het beste resultaat bereiken. Daarom heeft een intensief dialoog, hoge transparantie en een voortdurende partnerschap de hoogste prioriteit. Wij adviseren en begeleiden u voor, tijdens en na een productontwikkeling. Hierbij staat uw persoonlijke contactpersoon permanent ter beschikking als u vragen heeft.