Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Breed scala van producten

Wij sluiten alles

Eén systeem voor alle wensen? Dat werkt niet! Daarom biedt DOM een breed scala aan producten van eenvoudige hevelcilinders voor brievenbussen tot en met complexe programmeerbare sluitsystemen. Met op maat gemaakte oplossingen voor uw klanten, uw branche, uw markt en uw zakelijk succes.

Speciale eisen – de juiste oplossing

Gedurende de 70 jaar dat ons bedrijf op de markt is, hebben wij nagenoeg alle systemen leren kennen en aan de ontwikkeling van tal van dingen meegeholpen – daarom hebben wij voor nagenoeg iedere eis de juiste oplossing. Herbij gaat het niet alleen om de puur technische aspecten, maar ook uw bedrijfsspecifieke eisen – zoals bijvoorbeeld veiligheid, robuustheid, kwaliteit of prijs – vormen de basis voor onze veiligheidsconcepten. Of hecht u bijzonder veel waarde aan het ontwerp? Ook hier bieden wij u de keuze uit overtuigende veiligheidsoplossingen met vormen, kleuren of materialen voor uw specifieke wensen.

Eén bedrijf – veel diensten van één en dezelfde leverancier

Bij complexe en heterogene producten en instellingen kan er geen sprake zijn van slechts één sluitsysteem – bijvoorbeeld als een winkelcomplex of een zwembad moet worden voorzien van verschillende systemen. Ook hier profiteert u van ons uitgebreid portfolio, want u krijgt alle producten en de mogelijke verbinding ervan bij één en dezelfde leverancier. En: U heeft een contactpersoon die voor alles zorgt. Zo spaart u tijd en kosten en kunt u zich op uw eigen zaken concentreren.


Nog meer oplossingen uit ons partnernetwerk

U heeft ook de passende beslagen voor uw sluitsystemen nodig? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor veiligheidsdeuren? Via ons Europeees Sécuridev-netwerk ondersteunen wij u ook hier met professionele oplossingen.

DOM productassortiment

  • Hevelcilinders
  • Drukcilinders
  • Centrale sluitingen
  • Meubelcilinders
  • Handgrepen
  • Sluitingen voor glazen deuren
  • Elektrische schakelcilinders
  • Speciale sluitingen