Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Systeemintegratie

Producten met uw label

Van vliegveld tot zwembad

Onze bijzondere expertise zit hem in de configuratie van systemen in bedrijfsspecifieke toepassingen. Zowel voor zeer uiteenlopende veiligheidsniveaus maar ook voor zeer variërende omgevingen maken wij samen met u gebruik van de passende technische oplossingen. Op deze manier hebben wij bijvoorbeeld elektronisch afsluitbare kaart- en geldautomaten of kluisjes in zwembaden, fitness-faciliteiten en ziekenhuizen gerealiseerd.

Ook bij zeer grote en complexe veiligheidsconcepten leveren wij de afzonderlijke componenten voor de gehele oplossing. Zo zijn wij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de configuratie van modules in het complete veiligheidsconcept van een vliegveld – van kofferband tot en met de veiligheidscontrole.

Configuratie met uw label

Wij produceren bovendien mechanische en elektronische beveiligingsproducten met uw label. Zo ontvangt u voor uw speciale toepassing bijvoorbeeld een aanpassing van de DOM Protector met uw logo. 

Efficiëntie en controle door slimme netwerken

De integratie van externe systemen – bijvoorbeeld voor de bediening van het licht en de verwarming – kunnen zonder problemen via de sluitsystemen en software van DOM worden gerealiseerd. Vraag ons naar een individuele oplossing, waardoor u uw systemen kunt verbinden met extra functies.