Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Testimonial Hoffmann Group

De taak

In een moderne industriële omgeving is er altijd sprake van de hoogste eisen aan mens en technologie: een perfecte organisatie, individuele flexibiliteit, passende kwaliteits- en veiligheidsaspecten spelen hierbij o.a. een cruciale permanente rol. MODULAIR "in hoofdletters" is hier vaak een doorslaggevende aanpak voor adequate successen. Voor deze aanpak werd ook bij de door DOM ontwikkelde "Modulaire V-industrie-cilinders" reeds enige tijd geleden bewust gekozen. En tegenwoordig hebben we het over een groot succes. Kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit van het systeem. Voor hoogwaardige bedrijfsinstallaties.

Dat zegt de klant...

"In een bedrijf als het onze moet kwaliteit en de grootst mogelijke betrouwbaarheid tot in het kleinste detail behouden blijven. DOM biedt op het gebied van industriecilinders een groot assortiment, dat perfect bij onze eisen past. En ook op het gebied van de montage zijn de oplossingen efficiënt. Dat heeft ons overtuigd."

Over de Hoffmann Group

De Hoffmann Group gevestigd in München is marktleider in Europa en is sinds meer dan 90 jaar een synoniem voor kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Het grootst mogelijke competente advies en hoogwaardige producten staan hierbij centraal – net zoals een effectieve logistiek en eersteklas service. Hoge eisen, die de Hoffmann Group ook van haar partners verwacht. En dat niet alleen op het gebied van betrouwbaarheid. 

Het project in detail

Onze primaire producten van DOM voor de branche bedrijfsinstallaties
Onze klanten in deze branche hechten waarde aan flexibiliteit door modulariteit. DOM "Modulaire V-cilinders" zijn vooral in deze branche zeer geliefd en werden voornamelijk ontwikkeld voor hoogwaardige productseries (met zwaartepunt metaal). Deze producten worden hoofdzakelijk daar gebruikt, waar individuele veiligheid of sluitinstallatie-compatibele systemen worden gewenst.

Voordelen

De voordelen van deze systemen liggen op de volgende gebieden:

  • Vereenvoudigde logistiek (de montage van de steekcilinder vindt aan het einde van de productieketen plaats)
  • Flexibiliteit (eenvoudig en makkelijk vervangen van de steekcilinder bij veranderde sluitingen of sluitinstallaties)
  • Gereduceerde montagekosten vanwege de eenvoudige steekmontage van de complete huls met hevel

In dit kader bestaan er tal van hulsconstructies met diverse insteekmogelijkheden voor uw individuele toepassingen.

"Premium HT" systeem met keersleutel (212-010PHT-1):
Complexe codering, optimaal sluitcomfort met corrosiebestendige sleutels van nieuwzilver. Hierbij zijn gecodeerde of gereserveerde afzonderlijke sluitingen  (uniek en op de klant aangepaste sluitingen) mogelijk

Conventionele 5 pins stekkerinzet (212-01P-1)
Standaard veiligheid op hoog niveau.

5 plaatjes zamak steekcilinder inzet (212-05P1)
Een goedkoop alternatief voor de gevallen waar het "slechts" om de basisveiligheid gaat.

Het object

In het geval van de Hoffmann Group mogen wij onze beproefde sluittechniek in de bedrijfsinstallatiesystemen inzetten. Vooral ook voor talrijke en vermaarde grote bedrijven in de toonaangevende automobielindustrie. Daar zijn wij erg trots op. Reeds voorafgaand aan het project is er sprake van nauw overleg en coördinatie tussen de productmanagement-afdelingen, de bestel- en opdrachtafhandeling en de afdelingen voor de sluitplanberekeningen. Want: Tenslotte moet alles passen. De juiste slotcilinder, de juiste sluitinstallatie in het juiste systeem en op de juiste plek voor de eindklant. Een complexe uitdaging en dat vaak binnen geambitieerde levertijden.

De verloop van het project

Flexibiliteit zonder einde: Een project eindigt eigenlijk nooit, want vaak en graag veranderen op den duur de eisen. Nieuwe bestellingen, uitbreidingen en aanvullingen staan ook regelmatig op de agenda. Maar ook hier is het belangrijk snel, ongecompliceerd en flexibel in te spelen op veranderingen. "Modulair V", een perfecte basis voor organisatieveranderingen.