Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Winkels, partners & distributie

Experts voor experts

Voor uw klanten zoals ambachtslieden, architecten, industrie en werkplaatsen moet u professionele systemen en producten leveren en ontwikkelen. Kies daarom voor een partner, waar u op de kwalitatief hoogwaardige producten en perfecte logistiek kunt vertrouwen.

DOM kwaliteit met uw label

Wij begeleiden u graag bij de productontwikkeling. Hierbij kunt u gebruik<s>en</s> maken van een uitgebreid spectrum – of mechanisch of elektronisch systeem – en alle gangbare materialen en productieprocessen. De typische DOM-kwaliteit kunt u op deze manier 1 op 1 doorgeven aan uw klanten – ook met uw naam en logo.

Voor de klassieke after sales-sector krijgt u het complete DOM productportfolio bij onze regionale partners in het Industrial Service Center bij u in de buurt.
Voor de groothandel bieden wij individuele grote series van het complete DOM-spectrum aan. Met uw label en uw individuele configuraties.
U bent op zoek naar een bijzonder product? Als aanvulling op ons portfolio maken wij gebruik van de systemen van onze Europese partners uit de Sécuridev-groep.

Stel ons uw vraag – DOM heeft vast en zeker een oplossing!